Voxern - Grafički dizajn

Logo dizajn Dizajn posjetnica Branding Dizajn ambalaže Video dizajn |

Naš tim talentiranih dizajnera posvećen je pružanju vrhunskih usluga u grafičkom dizajnu, bilo da je riječ o brendiranju, dizajnu ambalaže, web dizajnu ili tiskanim materijalima. Svi naši projekti temelje se na dubokom razumijevanju vaših potreba i ciljeva, kako bismo osigurali da svaki dizajn odražava vašu osobnost i privlači pažnju vaše ciljne publike.

Voxern - Grafički dizajn

Tijek izrade grafičkog dizajna

Naš tim talentiranih dizajnera posvećen je pružanju vrhunskih usluga u grafičkom dizajnu, bilo da je riječ o brendiranju, dizajnu ambalaže, web dizajnu ili tiskanim materijalima. 

  • Upoznavanje sa vašim zahtjevima

    Prvi korak u izradi vašeg grafičkog dizajna je upoznavanje s vašim željama, ciljevima i vizijom. Razgovarat ćemo o vašoj industriji, ciljnoj publici te konkurenciji te očekivanjima koje imate od logotipa. Vaše ideje, boje, stilovi i sve što smatrate važnim bit će uzeto u obzir kako bismo stvorili dizajn koji savršeno odražava vaš brend.

  • Ispravke prve verzije

    Nakon što dobijemo jasnu sliku o vašim željama, naš tim će izraditi prvu verziju logotipa. Nakon toga slijedi vaša povratna informacija i moguće ispravke kako bismo osigurali da je dizajn usklađen s vašim očekivanjima. Ovaj proces omogućuje nam da zajedno radimo na fino podešavanju logotipa kako bismo postigli savršen rezultat.

  • Dostava dizajna u svim formatima

    Nakon što ste potvrdili finalnu verziju i izrazili svoje zadovoljstvo, dostavljamo vam dizajn u svim potrebnim formatima. To uključuje vektorske formate poput AI ili EPS i PDF koji su idealni za tisak i skaliranje bez gubitka kvalitete. Također vam dostavljamo rasterizirane formate poput JPG ili PNG koji su prikladni za digitalnu upotrebu i web.

Naše usluge

Svi naši projekti temelje se na dubokom razumijevanju vaših potreba i ciljeva, kako bismo osigurali da svaki dizajn odražava vašu osobnost i privlači pažnju vaše ciljne publike.

Logo dizajn

Izrada logotipa koji predstavlja identitet vašeg brenda.

Dizajn posjetnica

Kreiranje animacija, motion grafika i drugih vizualnih elemenata za video sadržaj.

Branding

Razvoj vizualnog stila koji se koristi u svim marketinškim materijalima.

Dizajn ambalaže

Kreiranje privlačne i funkcionalne ambalaže za proizvode.

Video dizajn

Kreiranje animacija, motion grafika i drugih vizualnih elemenata za video sadržaj.

Web dizajn

Radimo sve vrste web stranica u najkraćim mogućim rokovima po najnižim cijenama.

Česta pitanja - FAQ

Odgovor na ovo pitanje varira ovisno o složenosti projekta i broju ispravki koje su potrebne. Većina manjih projekata kao što su logo dizajn ili jednostavni grafički elementi može biti gotova u roku od 48 sati. Međutim, veći projekti poput dizajna web stranica ili kompletnog brendiranja mogu zahtijevati nekoliko tjedana ili čak mjeseci za potpunu izradu.

Cijena za grafički dizajn počinje već od 25 € ali također cijene variraju ovisno o vrsti projekta, složenosti dizajna.

Koristimo isključivo licencirane elemente u izradi bilo kojeg grafičkog dizajna. Licence plaćamo te vam dostavljamo na završetku svakog projekta tako da ste mirni što se tiče autorskog prava.

Grafički dizajn

Naše statistike

Uz to, nudimo profesionalnu i pažljivu podršku tijekom cijelog procesa, od prvih konzultacija do konačne implementacije dizajna. Naša misija je transformirati vaše ideje u vizualnu stvarnost koja će ostaviti trajan dojam.

Završenih projekata
0
Godina Iskustva
0
Zadovoljnih klijenata
0 %
Premium alata
0 +

Voxern

Google recenzije

Naši klijenti pišu o nama

Saša GotovacSaša Gotovac
15:25 14 May 24
Iznimno profesionalan pristup,usluga na visokom nivou! Jako kvalitetno izrađena web stranica u dogovorenom roku. Podrška uvijek dostupna i brza!
Izvrsna i brza usluga! Jako sam zadovoljna i preporučam!
AnnaAnna
16:40 23 Mar 24
Izvrstan dizajn i vrlo funkcionalna trgovina.
džanna Wagenhofferdžanna Wagenhoffer
15:30 27 Feb 24
Sve pohvale od prvog do zadnjeg koraka . Odrađeno je sve u roku i po dogovoru . Posebna pohvala na susretljivosti i podršci nakon godinu dana !
Dražen LjubičićDražen Ljubičić
14:03 24 Feb 24
Odlična usluga za svaku preporuku.
Miro RacetinMiro Racetin
08:35 26 Oct 23
Sve pohvale za Roberta. Odradio je posao točno po našim željama, u roku. Profesionalan je i spreman učiniti extra step. Odlična podrška i dostupnost!
Laura BegovicLaura Begovic
13:57 15 Jul 23
Velika preporuka za Roberta! Izuzetno je precizan, točan i uvijek na usluzi te želi pomoći u svakom trenutnku. Jako smo zadovoljni web stranicom koju je Robert izradio te ćemo uvijek preporučiti kvalitet iza kojeg Voxern stoji!
DragoslavDragoslav
06:38 15 Jul 23
Perfektni brzi i ispostovali sve dogovore bravo samo naprijed.
Branko MedicBranko Medic
06:19 13 Jun 23
Izvrsni, maštoviti, ljubazni, profesionalni i uvijek na usluzi.Sve smo uvijek radili prema dogovoru i u razumnom vremenu.Toplo preporučam !Element C22, Zagreb
Tomy_ DreyTomy_ Drey
07:20 29 May 23
Brz kontakt, vrlo ljubazna podrška, nenadmašna cijena, svima mogu preporučiti korištenje usluge Voxern, nećete požaliti
Zeljko NedicZeljko Nedic
08:58 25 May 23
Želim se vlasniku zahvalit da svoje “kupce usluga” i svoj posao uzima jako ozbiljno i profesionalno, uvijek će naći vremena i brzo će reagirat na sve situacije. Izrađen webshop je bio zahtjevan i trajao ukupno nekoliko tjedana ali nije odustao prihvaćat nanovo moje želje i unosit svoje iskusne ideje dok nismo oboje bili zadovoljni. Sve pohvale i preporuke!
Alesha AjanovicAlesha Ajanovic
14:16 09 May 23
Izvanredan web programer/ web designer- Izvrsna usluga!Dragi korisnici,Želim ovom prilikom podijeliti svoje iskustvo s web programerom kojeg sam nedavno angažirala. Ovaj programer je jednostavno fantastičan i svima toplo preporučujem njegove usluge.Prvo, želio bih pohvaliti njegovu stručnost u području web programiranjai web designa. Od samog početka, pokazao je izuzetno duboko razumijevanje svoje profesije. Njegovo znanje i vještine u HTML-u, CSS-u, JavaScriptu i ostalim tehnologijama su izvanredni. Bez obzira na složenost mog projekta, uspio je isporučiti kvalitetan kod i stvoriti besprijekoran korisnički doživljaj.Nadalje, moram istaknuti njegovu posvećenost i predanost poslu. Radio je s nevjerojatnom energijom i strašću, uvijek trudeći se ispuniti moje zahtjeve i ciljeve. Svojim profesionalnim pristupom, bio je uvijek dostupan za konzultacije i uvijek je imao kreativna rješenja za svaki izazov koji smo naišli.Također, vrijedi spomenuti njegovu brzinu i efikasnost. Projekti su se uvijek završavali unutar zadanih rokova, čak i prije očekivanog vremena. Nikada nisam morala brinuti o kašnjenju ili nedostatku komunikacije. Bio je vrlo organiziran i ažuran u svakoj fazi projekta.Konačno, cijenim njegovu otvorenu komunikaciju i prilagodljivost. Uvijek je bio spreman saslušati moje ideje i prijedloge te ih pretvoriti u stvarnost. Bez obzira na promjene ili izmjene koje sam tražila, uvijek je bio fleksibilan i strpljiv.Sve u svemu, ovaj web programer je prava zvijezda! Bez sumnje, moje iskustvo s njim bilo je izuzetno pozitivno. Stoga, svima koji traže vrhunskog web programera, s povjerenjem preporučujem njegove usluge. Nećete biti razočarani!Hvala vam puno na vašem sjajnom radu!Srdačan pozdrav,Anita
Antonija JakovljevićAntonija Jakovljević
11:00 30 Mar 23
Sve pohvale 😊Vlasnik je odgovoran, pristupačan, profesionalan i ljubazan.Svaku malu preinaku odmah je odradio. Po dogovoru napravljeno sve kako sam tražila i još više. Uvijek dostupan i na usluzi.Cijena pristupačna – usluga odličnazato Vam Preporučam
Gledis SprahGledis Sprah
21:35 13 Mar 23
Najbrža izrada web stranice. Vlasnik, odgovoran, točan i detaljan. Svaku malu preinaku odmah je odradio. Po dogovoru napravljeno sve kako sam tražila. Sve funkcionalno i moderno posloženo. Uvijek dostupan i na usluzi. Preporučam.
Branka VojnovićBranka Vojnović
07:38 12 Mar 23
Voxern je odličan izbor za izradu web stranica!Komunikacija, brzina, profesionalnost i korektnost u dogovoru je ono što bi pohvalila i svima preporučila.Suradnja s njima je bila čisti užitak!
Elektro CicakElektro Cicak
15:12 02 Mar 23
Odlicni suradnici, brzi i pouzdani. S web stranicom smo prezadovoljni i veselimo se nastavku suradnje. Svaka preporuka!
Draženka ŠipuljakDraženka Šipuljak
14:49 01 Mar 23
Jako ljubazno osoblje i pristupačna cijena.Vrlo brzo napravljena stranica.Sve pohvale i preporuka svima koji trebaju 👍
Tom MagTom Mag
21:10 22 Feb 23
Web stranica, mail odrađeno brzo i bolje nego sam i sam htjeoProfesionalci
KKV NAPREDAK WIENKKV NAPREDAK WIEN
12:32 09 Jun 22
Svjesna sam važnosti web stranice u današnje vrijeme, osobno nemam ni vremena ni znanja da se istome posvetim, stoga sam priželjkivala suradnju s osobama koje to razumiju. Imali smo odličnu suradnju tijekom rada na webu, a obzirom na naše buduće planove sigurna sam da će tako biti i dalje. Preporučujemo Voxern Dizajn svima koji traže partnera u web designu koji razumije želje i potrebe korisnika.
Amanda KrennAmanda Krenn
13:47 22 Jun 21
Najbolji dizajn studio u regionu
js_loader

 Kontaktirajte nas putem bilo kojeg medija i poslati ćemo vam ponudu u roku od 2h.

Zatraži ponudu

Imate nadolazeći projekat i potrebna vam je besplatna i neobvezujuća ponuda?

Kontakt forma HR

Bavimo se dizajnom web stranica i web trgovina, digitalnim marketingom, grafičkim dizajnom te hostingom i domenama.

fIRMA

Copyright © 2024 | Sva prava pridržana

Košarica

0
image/svg+xml

Nema proizvoda u košarici

Nastavite Kupovati